Blog and News

2014-12-02 - admin

News from Ulf "Uffe" Christiansson!

Uffe(English translation further down)
Ja, så var vi klara med den här delen också av F2S tour Part II med Jerusalem. Grande Finale i Falun i helgen. Underbart. Vi har nu besökt 16 platser i Sverige. Örebro, Västerås, Hässleholm, Luleå, Umeå, Edsbyn, Linköping, Jönköping, Sävsjö, Kungsholmen Sthlm, Göteborg, Kinnarp, Gnosjö, Helsingborg, Sundsvall och Falun. Helt grym turné vad mer kan man säga.Tack Mick, Calle CJ, Anders och Philip. Ni är helt enorma!

Tack till hela vår fantastiska CREW…många ggr utan nån sömn körde ni på med idel glada leenden. Helt grymt. Men jag vet varför och för VEM ni gjorde detta!
Så tack Lennart Krig, tour Coordinator, Alexander Christiansson, road manager, Robban Åström stage manager, Erik Gustavsson, stagecrew, Micke Ekman, stagecrew/guitar tech, Bas van den Eikhof, films/animation, Anne Lucca ledscreen tekniker, Rebecka Sandving, mercandise, (add. help merch. Hannah Ekman, Emelie Simonsson, Emma Sjöberg, Rebecka Simonsson, Jackie Börjesson, Anton Jonassen), Andreas Degnes och Alexander Dybvik, housesound PA, Andreas Pamph 2B lights&events, Morgan Kvarnström transport/ledscreen-setup, Jonathan Danielsson transport, Henke Börjesson, prayer support. NI ÄR HELT GRYMMA!
Också till våra sponsorer. Part I. Inblick, Dagen, Bikerchurch, Älska Livet, Metal Sancturay, The House. Part II. Dagen, The House och Lennart Henriksson.
Tack Jesus, utan dej hade det ALDRIG gått att genomföra…älskar dej, det vet du:)
Också till alla fans ifrån tider som gått, till alla nya, till alla nyfikna och alla som blev glatt överraskade och upplyfta. Tack för att ni kom. Vi har läst er feedback på FB och hemsidan..Sverige behöver Jesus mer än nånsin, det vet ni som smakat på honom. Låt dom som inte vet få reda på det också…love you all, Uffe i Jerusalem.

ENGLISH:
Well, then we finished the last 2 concerts of the Jerusalem Tour Father2Son part II. This weekend in Sundsvall and Falun. What a Journey! Tired but happy! Thanks Anders, Mick, Calle CJ and Philip. Just want to say from my heart that I love you and are greatfull for having you in the band. It’s a real joy. 
And also thanks to our fantastic CREW. Sometimes with hardly no sleep you just kept on going and smiling anyway. I know why you did it and for WHOM you did it. YOU ARE ABSOLUTELY AWESOME!
Thanks to Lennart Krig, tourcoordinator, Alexander Christiansson, roadmanager, Robban Åström, stagemanager, Erik Gustavsson, stagecrew, Micke Ekman, stagecrew/guitartech, Bas van D. Eijkhof, films and animation, Anne Lucca, ledscreen tech, Rebecka Sandving, merchandise, (additional help merch. Hannah Ekman, Emelie Simonsson, Emma Sjöberg, Rebecka Simonsson, Jackie Börjesson, Anton Jonassen), Andreas Degnes and Alexander Dybvik Sound Engineeing (PA), Andreas Pamph 2B lights&events, Morgan Kvarnström, ledscreen setup and transport, Jonathan Danielsson, transport, Henke Börjesson, prayer support.
Thanks also to our sponsors. Part I, Inblick, Dagen, Älska livet, LedEvent, Bikerchurch, Metal Sanctuary, The House.
Part II. Dagen, LedEvent, The House och Lennart Henriksson.
And yes, I give thanks to Jesus, we could NEVER have done this without you…love you, you know that:)
Thanks to all our fans from the early beginning and all new. All that were surprised and uplifted, we read your feedback. Thanks for coming.
Sweden needs Jesus more than ever. You who have tasted him know what I mean.
Let those that haven’t, find out as well…
Love you all, Ulf for the band Jerusalem.