Blog and News

2014-05-26 - admin

Kanonkonsert i Sävsjö, 24 Maj

Sitter i studion och skriver, nöjd och trött efter gårdagen i Sävsjö. Somalilandfest med politiker och vipfolk som kom för att bl.a. investera in i landet. Att göra fiskare av pirater var teamat. Bra initiativ av Mikael Torstensson.
Senare… på kvällen konsert med Jerusalem, och det blev en kanonkonsert igår också, lite rörigt innan vi kom igång men till slut stabiliserade det sig. Mycket folk, även om vi började senare än beräknat. Kul att träffa Papa Dee som öppnade med sin gungande reggae, sedan blev det rockn roll och Jesus för hela slanten. Svettigt, varmt och en enormt positiv stämning. Stegen till himlen lyfte verkligen och inte minst Det är vår tid nu….mycket tårar i ögonen….Ja, det ÄR vår tid nu!
OCH…..så är det då KUNGSÄNGEN (Arken) nu på fredag och GÖTEBORG i avslutningen på hemmaplan lördag. Ser ut att bli en del folk också i GBG. Vi ger allt och ni kommer med resten. Detta har varit en välsignelse och grymt spännande resa. Father2Son Tour 2014 har blivit en annorlunda turne på många sätt för oss, får summera alla intryck senare. Jerusalem är ett starkt motiverat och tight band, det tycker i varje fall vi och ni kommer att märka det om ni kommer:) Riktigt kul har det varit med mycket stor spelglädje och “fire” i hjärtat.
Ladda för Sthlm och GBG till helgen…see you and love you all…Uffe, Jerusalem.