Blog and News

2014-03-18 - admin

Update!

Lite updates. Har precis skickat samtliga låtar på Volym 1, Volym 2 och Krigsman för remastring. Försöker få det till att bli lite fetare och klarare sound utan att för den skull paja charmen och känslan som var då vi en gång spelade in plattorna på Prim uppe i Sthlm.
Känns riktigt gott när vi nu fått satt hela turnen över Sverige. Sedan får vi se vad som händer med övriga grannländer. Onekligen roligt i varje fall.

Som ni kanske såg så blev Örebro flyttat till lördagen den 26:e istället för den 25:e.

Vi kommer att behöva ha 2 lastbilar för att kunna få med alla prylar, ljud, ljus, screens, skafflar, trumscen, backline osv. Ljudet står Alexander Dybvik för, en helt fantastisk kille på att trolla fram bra ljud på mindre bra prylar (har ju hänt ibland att vi fått spela på det). Men vi kommer att ha riktigt bra linearray ljud med oss nu. No problem. Skall försöka rapportera allteftersom vi avancerar emot april-maj. Kanske också att vi kan ge lite reflektioner kring konserterna (i mån av tid) under turneen. Men det vore kul att hålla er uppdaterade. Ge gärna Philip en eloge som har fixat fram den nya hemsidan….keep on loving people, Uffe.’