Blog and News

2014-02-06 - admin

Turné och ny bok!

Ja, allt härligt gott folk och vänner. Nu är det dags igen!

Efter ett par års arbete med min bok om mitt liv så är det dags för release och Sverigeturné med Jerusalem. Planeras att ges ut under April månad. Boken kommer att heta ”Det var värt alltihop” och ges ut på Sjöbergs Media (f.d. Gospel Media) i Sverige. En norsk version blir förmodligen också aktuell senare, vi har ännu inget förlag klart för Norge.
Beställ boken här!

Jag berättar mycket om mitt liv hur jag ser på saker som har hänt och händer. Många härliga och tokiga minnen ifrån turnéer och starten av Jerusalem. Musiken. Åren innan jag blev frihalsad och efter. Åren på Livets Ord och vad vi gick igenom som familj. Alla fantastiska konserter vi haft och genombrott och prövningar, ja you name it! Men mest av allt att han har varit med hela vägen, när det känts som allra mörkast. Han är verkligen helt fanatstisk, denne Jesus! Det var värt alltihop!

Det känns onekligen väldigt spännande med release av boken samt tung turné och ny hemsida med Jerusalem.

Turnén kommer att gå ifrån Luleå och neråt landet. Vi planerar ca. 9-10 konserter med avslut i Göteborg. I slutet av mars åker vi också till Schweiz för att göra en konsert utanför Basel.

Turnén kommer att ha en ”feeling” eller känsla som jag gått och tänkt på ganska länge ”Father2Son” efter Malakis ord 4:6 ”Jag skall vända fädernas hjärtan till barnen”!

Självklart gäller detta både söner och döttrar. Jag har väl själv fått uppleva det inte minst i min egen familj. Vi såg ganska tydligt när vi gjorde 30-års jubileet att det var föräldrar (som växt upp med Jerusalem) som tog med sig sina barn och tonåringar till konserterna. Vi tror att det kommer att bli så nu också.

Därför blir det naturligt att min son Philip blir med på gtr/synth och främst då sång. Han har en pipa som håller kan jag lova. Inte bara för att jag är en stolt far. Tror detta kan bli en fantastisk turné med både ledscreen och annat i paketet. Musiker blir Jag, Anders Mossberg, Calle Grimmark, grym gitarrist som spelat med Jerusalem sedan några år tillbaka, Philip Christiansson och Mick Nordström, (nyaste förvärvet) en trummis som man främst får beteckna som mycket tung. Jobbar dessutom på en ny låt som handlar om just far och son.

Vi kommer att köra en del Jerusalemlåtar som inte hörts live nån’ gång innan tror jag. Vi kommer att lägga ner mycket tid på att få det riktigt proffsigt. Med ett sammansvetsat team av människor som vill samma sak och som är proffs på det som gör.

Men mest av allt kommer du att få med dej något som alltid varit kännetecknet för Jerusalems konserter genom alla år…närvaron av kung Jesus som aldrig lämnar någon oberörd. Det är något som inte går att förklara det bara finns där. Utan den hade det bara varit en ”konsert” och inte så mycket mer.

Jerusalem behövs och det kommer du att förstå när du surfar runt på hemsidan, lyssnar på låtarna (inte minst texterna), kommer på konserterna till våren och får ladda batterierna. Du har en ljus framtid med mycket hopp. Det finns nämligen hopp även om du kanske inte trott det…

Vi ser verkligen fram emot att komma ut på vägarna i vårt avlånga vackra land, Sverige.

Ok, DÅ SES VI under April-Maj…all välsignelse…

En taggad Uffe för rockbandet Jerusalem.